Göteborg og omegn

David besøkte Göteborg mange ganger og i en periode var han der å malte i flere måneder i strekk. Noe nøyaktig tidspunkt for når han malte i Göteborg vites ikke, men noen malerier som finnes er datert til 1986-88.
I Göteborg fikk han kontakter som førte til utstillingsdebut på Galleri Börjessons. I følge David ble denne utstillingen en suksess fordi han fikk solgt masse av sine malerier. I GöteborgsTidingens foajé ble det holdt en utstilling kalt "De fire årstider". Den inneholdt landskapsmaleri fra ulike Göteborgs-miljøer og en serie med Liseberg motiv.
"Det som fasinerer David mest er rom, lys og mennesker. På Liseberg tivoli er det masse av folk, det er mye som skjer og det er lys og farger overalt".
Det David strevde etter var ikke at tilskueren bare skulle kikke på bildet, men at han eller hun skulle være i bildet. Dette forsøkte han å formidle både med teknikkens og følelsenes hjelp og mange av hans malerier har et virkelig sug i seg. Liseberg-serien er "mustig", fargesprakende og energisk, men samtidig impressionistisk romantisk.